ΔΡΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

   Οι δράσεις των «Φοιτητών για την Ελευθερία» αποσκοπούν στην προώθηση των φιλελεύθερων ιδεών στη φοιτητική κοινότητα. Ναι, δεν θα γεμίσουμε τη σχολή σου με αφίσες, δεν θα λερώσουμε την αίθουσά σου με graffiti, δεν θα χτίσουμε ποτέ τον Πρύτανη μέσα στο γραφείο του και δεν θα διακόψουμε το μάθημά σου για να σου μοιράσουμε την τάδε στερεότυπη μπροσούρα. Αισθητικά και ιδεολογικά τούτες οι πρακτικές μας προκαλούν την χειρίστη απέχθεια. Αυτό είναι αλήθεια. Θα οργανώσουμε όμως δράσεις και συζητήσεις οι οποίες θα σε κάνουν να σκεφτείς έξω από το κουτί, θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι υπάρχουν και συνάδελφοί σου που μιλάνε τη γλώσσα της Λογικής. Αν δεν βαριέσαι τη συζήτηση και προτιμάς τις άναρθρες κραυγές, θα σε απογοητεύσουμε. Αν είσαι από εκείνους, που κουράζονται να διαβάσουν πάνω από μία σελίδα γεμάτη με τσιτάτα, πιθανότατα θα σε χάσουμε. Μας νοιάζει να παραβιάσουμε τα στεγανά, να καταρρίψουμε τους μύθους και να σε εκθέσουμε σε έναν άλλον τρόπο σκέψεως, που δεν βασίζεται σε μίζερα «κεκτημένα» και «ανάγκες», αλλά σε ΕΥΘΥΝΕΣ και ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. Πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την ελεύθερη σκέψη και ιδεολογία.

Οι ‘’Φοιτητές για την Ελευθερία’’ έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει πολλές και ενδιαφέρουσες Δράσεις και Εκδηλώσεις με ποικίλα θέματα:

[ΣΥΝΤΟΜΑ]

Η πρώτη μας εκδήλωση λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, στις 18:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Θέμα: «Ναρκωτικά και Απαγορευτική Πολιτική». Εδώ θα βρείτε το σχετικό facebook event: https://www.facebook.com/events/583413618343953/?ref=22

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: